Houten Vloeren

Peter Parket vertrouwde kwaliteit sinds 1971

Parket en Plankenvloeren is een verzamelnaam voor vele soorten echte (hard) houten vloeren. Verouderde houten vloeren, planken vloeren en Tapisparket vloeren. Parket kan massief zijn of uit de fabriek in meerdere lagen zijn opgebouwd. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, legpatronen, systemen en houtsoorten Afgewerkt in een kleur of afwerking naar keuze. Stoer en modern of verfijnd en klassiek. Parket is tijdloos en past bij ieder interieur.

Houten visgraat vloer

Visgraat Parket

Een visgraat parket vloer is een prachtige houten vloer. De vloer bestaat uit kleine massief houten lamellen die in een visgraat vorm worden gelegd. Mogelijk met verschillende houtsoorten, met een strakke of verouderde look.

---------------
Vloer hongaarse punt

Hongaarse punt

Bij de Hongaarse punt vloer worden de vloerdelen onder een hoek van 45º, 52º of 60º gelegd aangesloten met de korte zijde. Hierdoor zal deze vloer een rustiger uitstraling hebben dan een vloer gelegd in het Visgraat patroon.

---------------
Plankenvloer

Plankenvloer

Een plankenvloer is een van de ondergrond los liggende vloer. De planken worden aan elkaar bevestigd met een messing-en-groefsysteem, waardoor de delen onderling verlijmd kunnen worden. Plankenvloeren zijn leverbaar in een massieve uitvoering of vanuit de fabriek opgebouwd uit meerdere lagen. Deze vloeren zijn te verkrijgen in alle denkbare breedtes, houtsoorten, kleuren en afwerkingen.

---------------
Lamel parket

Lamelparket

Bij Lamelparket zijn de planken opgebouwd uit meerder lagen. De toplaag van 3, 4 of 6mm welke zichtbaar is, bestaat uit massief hout. De onderlaag is opgebouwd uit kruislings multiplex welke watervast verlijmd is. Deze toplaag is in verschillende houtsoorten te bestellen. Deze vloer kan ook geleverd worden om in visgraat motief te leggen.

---------------
Fineer parket visgraat

Fineerparket - Parky®

Deze vloer combineerd de look van een echt houten parketvloer met de goede eigenschappen van laminaat. Fineerparket is namelijk net zo slijtvast en onderhoudsarm als een laminaatvloer maar door de echt houten fineerlaag heeft het de warmte en uitstraling van een parketvloer. Doordoor is ook elke afzonderlijke plank uniek, zonder terugkerend patroon. Fineerparket is uitgevoerd met een clickverbinding en eenvoudig zelf te leggen, volledig lijmvrij.

---------------
Tapis vloer

Tapis Vloer

'Tapis' is de benaming voor een parketvloer die op een traditionele manier gelegd wordt. Tapis parket bestaat uit massief houten elementen. Deze elementen kunnen in alle denkbare patronen worden gelegd bv:

stroken, hongaarse punt, vigraat, bourgogne en blok patronen.

---------------

Contact

Geef het antwoord voor: 5 + 8 =

Contact gegevens


Peter van der Linden Parket Helmond
Jan van Vlissingenhof 35
5709 AS Helmond, Nederland


Mobiel: 06-12500743
E-mail: info@peterparket.nl
Kvk: 17204280