Service

Peter Parket vertrouwde kwaliteit sinds 1971

Peter van der Linden Parket is een klein familie bedrijf waarbij het specialisme van het leggen van traditioneel parket is overgedragen van vader op zoon.

Een parketvloer leggen is vakwerk, een echte ambacht. Al sinds 1971 heeft Peter van der Linden Parket veel ervaring opgebouwd op het gebied van Parket-, Planken- en Laminaatvloeren. Hieronder valt ook het onderhouden, renoveren restaureren en schuren van Parketvloeren.

Voor een gratis en vrijblijvend advies bent u bij Peter van der Linden Parket aan het juiste adres. Kortom een betrouwbare partner voor uw nieuwe en/of al bestaande Parketvloer!

parketvloer-na-renovatie

Onderhoud

Vaak is een onderhoudsbeurt al voldoende om uw vloer er weer mooi uit te laten zien. Voor een geoliede vloer kan een nieuwe olielaag al voldoende zijn om een vloer er weer mooi uit te laten zien. Bij een wax vloer kan er een nieuwe wax laag aangebracht worden. Dit gebeurd door middel van een polijst machine. Een gelakte vloer kan behandeld worden met een beschermende coating voor de lak welke door middel van een roller aangebracht wordt.

---------------
vloer schuren

Restauratie / Schuren

Peter Parket heeft jarenlange ervaring in het restauren van parket vloeren. Oude patroonvloeren kunnen worden nagemaakt en zelfs de meest verwaarloosde vloeren kunnen worden opgeknapt. Parket- of plankenvloeren kunnen 3 tot 6 keer geschuurd worden. Na elke schuurbeurt ziet uw vloer er weer als nieiuw uit. Dit is ook het moment om uw vloer een andere kleur te geven. Hierdoor krijgt de kamer een compleet nieuwe uitstraling en zo gaat uw parket- of plankenvloer altijd met de tijd mee.

---------------
Waterschade Parket

Schade herstel

PeterParket heeft veel ervaring in het herstellen van schades. In het geval van bijvoorbeeld een waterschade kunt u ons inschakelen om ter plaatse een schaderapport op te maken. Met dit rapport kunt u bij uw verzekering terecht waarna goedkeuring, u opdracht kunt geven voor het herstel naar oude staat.

---------------

Contact

Geef het antwoord voor: 9 + 3 =

Contact gegevens


Peter van der Linden Parket Helmond
Jan van Vlissingenhof 35
5709 AS Helmond, Nederland


Mobiel: 06-12500743
E-mail: info@peterparket.nl
Kvk: 17204280