Lamelparket

Veelzijdige mogelijkheden

Bij Lamelparket zijn de planken opgebouwd uit meerder lagen. De toplaag van 3, 4 of 6mm welke zichtbaar is, bestaat uit massief hout. De onderlaag is opgebouwd uit kruislings multiplex welke watervast verlijmd is. Deze toplaag is in de meest uiteenlopende houtsoorten en kleuren te leveren welk vaak met lak of olie afgewerkt wordt. De planken kunnen uitgevoerd worden met een vellingkant (schuin randje) en de vloer kan in visgraat gemaakt worden.


Waarom een Lamelparket vloer

Het voordeel van een lamelparket vloer is dat door het messing en groef (click) systeem, het niet nodig is deze te verlijmen. Hierdoor is de vloer ook verhuisbaar. Ook omdat deze vloer geschikt is om zwevend gelegd te worden zal de geluidsoverdracht naar beneden laag zijn. In combinatie met een geluidsdempende ondervloer is deze uitermate geschikt voor appartementen. Doodat de vloer al volledig afgewerkt is in de fabriek, is deze uitstekend zelf te leggen.


Onderhoud lamelparket vloer

Tijdens normaal gebruik de vloer regelmatig schoonmaken door middel van dweilen. Na jaren gebruik is onvermijdbaar dat de vloer zijn natuurlijke uitstraling verliest. Dan kunt u contact met ons opnemen voor een advies en eventuele onderhouds beurt. Het is ook mogeijk een Lamelparket vloer te laten schuren. Dit kan 2 tot 3 keer gedaan worden. Afhankelijk van de dikte van de toplaag. U kunt dan ook kiezen voor een andere afewerking en/of kleur.

---------------

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie over Lamelparket vloer

Vul hieronder uw gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Geef het antwoord voor: 6 + 3 =

Contact gegevens


Peter van der Linden Parket Helmond
Jan van Vlissingenhof 35
5709 AS Helmond, Nederland


Mobiel: 06-12500743
E-mail: info@peterparket.nl
Kvk: 17204280