Laminaat

Laminaat een slijtvaste prijsbewuste keus

Laminaat is zeer populair en vaak de voordeligste oplossing voor het leggen van een vloer die eruit ziet als een houten vloer. Maar is ook verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en diktes. Het voordeel van laminaat is dat het een stuk voordeliger is en je uit veel vloersoorten kunt kiezen.

Laminaat heeft weinig onderhoud nodig en is daarbij ook makkelijk zelf te leggen en door het click systeem ook verhuisbaar. U kunt de vloer natuurlijk ook door ons laten leggen, zodat u verzekerd bent van een mooi afgewerkte Laminaatvloer.

Laminaat
Laminaat
  1. 1. Slijtvaste Toplaag
  2. 2. Decorlaag
  3. 3. MDF / HDF kernplaat
  4. 4. Vochtwerende Onderlaag

Wat is Laminaat

Laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen. De eerste laag, ook wel de toplaag genaamd, is van kunststof gemaakt. Daarop is het dessin geprint op een ‘fotolaag’ met bovenop een transparante slijtlaag of ‘overlay’. Door deze printmethode kunt u er ook voor kiezen om laminaat te laten leggen met bijvoorbeeld een steen- of fantasiedesign in plaats van de gebruikelijke houten designs. De tweede laag van de laminaatvloer bestaat uit watervast verlijmde HDF-plaat (High Density Fibreboard) en MDF (Medium Density Fiberboard). Zowel MDF als HDF bestaan uit samengeperst plaatmateriaal. Onderaan voorkomt een vochtdichte laag opstijgend vocht en vervorming van de panelen.

---------------

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie over Laminaat

Vul hieronder uw gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Geef het antwoord voor: 1 + 2 =

Contact gegevens


Peter van der Linden Parket Helmond
Jan van Vlissingenhof 35
5709 AS Helmond, Nederland


Mobiel: 06-12500743
E-mail: info@peterparket.nl
Kvk: 17204280